torsdag 25 mars 2010

Forsok att fanga hundar

Igarkvall var jag pa langpromenad med Alice, Eddie, George och Lola. Det finns sa otroligt mycket fina promenadvagar runt SOS sa det ar verkligen jattetrakigt att vi egentligen inte far ga dar.

Idag var jag och Gill och letade efter tva hundar som hon sett sitta bredvid vagen. En spansk man hade sett dem springa in pa sin apelsinodling och han lat oss ga in dar och leta. Tyvarr var det sa mycket trad att vi inte sag skymten av dem. Efter en stund traffade vi en annan man som bodde dar inne och han hjalpte till att leta aven om han var mer intresserad av att dansa och forsoka komma at att tafsa pa oss. Det blev inga nya hundar idag men vi ska halla ogonen oppna i fortsattningen.

Just nu ar vi sju stycken volontarer sa de flesta hundar far komma ut tva ganger per dag. Idag var det aven ett engelskt par har som hjalpte till att ta in hundar i lekhagen och leka med dem. Vi har blivit lite modigare och smyger upp pa berget med flera grupper varje dag och det marks verkligen pa hundarna att de far springa losa oftare.

1 kommentar:

  1. Ni är jätte modiga och duktiga som går med hundarna där ni igentligen inte få gå, men ibland måste man ju bara göra det man känner är rätt och riktigt,vi får hålla alla tummarna vi har för att det snart skall ordnar sig med promenad vägen för hundarna! Det verkar ju onekligen vara mycket mycket vackert där.

    Tur att ni var två som gick in och letade efter hundarna där ni mötte den "dansanta" mannen, så obehagligt med tafsandet ):!!!

    Jag ser min söta lilla Prins som springer i gräset,undrar vad han kommer att tycka om att springa i snön när han kommer hem?

    Tack för bilden Malin!

    Hoppas att ni hittar hundarna!

    Ha det så bra alla volontärer ni är "GULD VÄRD"
    tänker på er alla och det jobb ni gör!

    Vänligen/Sol

    SvaraRadera