söndag 7 februari 2010

Forsta dagarna

Vi kom ner lagom till att flytten var fardig. Det radde fortfarande lite kaos men de har gjort ett otroligt arbete och ordnat det riktigt fint pa bara nagra dagar. Punkarparet Perra och Mats holl i tradarna och Philip och Ida som varit ner tidigare var dar och hjalpte till. Under min andra dag rojdes hela garden sa nu ser det riktigt snyggt ut och vi har borjat komma igang med att satta upp nya rutiner.

Tyvarr hade de inte hittat nagon riktigt bra promenadvag. Jag och dogwalkern Sabine gav oss ut med Eds, Al och hennes fosterhund Emma for att leta promenadvagar. Vi hittade en riktigt bra vag men den gick genom ett apelsinplantage sa den vagar vi inte anvanda. Sabine gav sig sjutton pa att hon skulle kunna roja en bra vag genom vegetationen vid ett litet vattendrag men det slutade med att hon fastnade. Idag har vi gatt med en del grupper ner till en bensinmack i narheten for att vi skulle hinna fa ut sa manga som mojligt och Gill och jag hittade en ganska bra runda dar i alla fall tva grupper kan ga samtidigt. Manga hundar ar valdigt stressade och understimulerade sa vi maste se till att fa igang ett system sa att alla far komma ut varje dag.
Ida och Philip akte hem igar men det har kommit fem stycken praktikanter sa det ar gott om folk. Imorgon kommer ytterligare en tjej sa da ar vi nio stycken, plus dogwalkers. For att hundarna skulle fa lite mer mansklig kontakt skickade vi in nagra av praktikanterna att borsta och leka med hundarna. Det ar naturligtvis inte samma sak som att fa springa los i bergen eller vid floden pa gamla SOS men hundarna ar sa karlekstorstande och suger verkligen at sig varenda klapp de far. Nu nar vi ar sa manga maste vi aven hitta saker att sysselsatta oss med eftersom vi bara kan ga nagra stycken at gangen.

Jag har knappt tagit nagra foton annu eftersom jag, pa ren svenska, har haft hacken full men idag blev det i alla fall nagra bilder pa Monique-valparnas koppeltraning.

Gill tar pa Cecilia hennes sele

Mats och Cleoffe


Valpar pa promenad.

Lilla cecilia tyckte det var ganska laskigt sa hon fick skjuts uppfor backen.

1 kommentar:

  1. Jag ser fram emot att se bilder från nya stället!
    Hoppas ni hittar någon bra runda, sos folket och hundarna kanske har blivit lite bortskämda med bergen och floden.. Men det är dem värda!!
    Ta hand om er där nere och hälsa alla jag och Rookie känner till, både fyrbenta och tvåbenta, Vi saknar sos jättemycket!!

    SvaraRadera